Förbättra din Plattformsteknik med Mandy Smith

Fredag 23 aug kl 17.00 – söndag 25 aug  kl 16.00

En extraordinär helg med charmiga Mandy Smith (CSNU) från England. Helgen innehåller bla ett flertal övningar för att stanna kvar i vår egen kraft samt titta på de rädslor som håller tillbaka oss i plattsformsarbetet. Vi ska titta på både våra svagheter och styrkor.  Hur vi kan lita på oss själva och våga lämna över till andevärlden.

Syftet är att du efter kursen slut ska känna dig mer trygg och självsäker samt ha en större förståelse kring plattsformsarbetet. Det kommer bli en fullspäckad helg med otroligt mycket skratt och humor.

Kursen ges på lättförståelig engelska. Den kommer inte att tolkas från Engelska till Svenska, men det kan tolkas från Svenska till Engelska om du som elev känner dig tryggare i att tala svenska.

Förkunskaper inom mentalt mediumskap och privata sittningar krävs.

Datum: 23-25 aug 2019

Pris: 4200 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3500 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

PRIVATSITTNINGAR MED MANDY: Det går att boka en privat medial sittning med Mandy tisdag 27 samt onsdag 28e aug. Sittningarna ges på lättförståelig engelska och du som kund kan själv spela in sittningen på din telefon eller diktafon. Boka sittning genom mail till mariatherese@mithera.se Pris: 800 kr. Mandys hemsida.