Medial Demonstration med MariaTherese Bohman Agerhill & Maria Karlsson

Maria Karlsson & MariaTherese Bohman Agerhill

Datum: Nytt datum meddelas inom kort.

Varmt välkomna till en magisk afton då era anhöriga från andra sidan får chans att förmedla sig till oss som är kvar i denna värld. De kommer med budskap om kärlek och tröst för att visa att de fortfarande finns med och stöttar oss.

MariaTherese och Maria som håller i seansen är barndomsvänner som av olika anledningar gick skilda vägar efter högstadiet. Nu efter 25 år möts deras vägar igen då de båda har anammat sina mediala sidor. De är båda Spiritualistiska medium och arbetar alltid utifrån de 7 grundprinciperna. Vi ser framemot en kväll där helande möten uppstår mellan andevärlden och er i publiken.

Vill du veta mer om hur kontakten med andevärlden går till så går det bra att läsa här!

Den stora skillnaden mellan en privat sittning och en storseans är att andekontakterna och budskapen går snabbare på storseans. Detta för att så många som möjligt av er i publiken ska få möjlighet att få kontakt med era nära och kära från andra sidan.

Din investering: 250 kr inkl fika

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se  eller maria.medium.healer@gmail.com.

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Läs mer här om övriga Mediala Demonstrationer på Mithera Development!