Medial Demonstration med Mandy Smith

Datum: sommaren 2022. Datum meddelas senare.

Varmt välkomna till en medial demonstration (dvs storseans) med charmiga Mandy Smith från England. Mandy är känd för hennes träffsäkerhet och detaljrika information från andevärlden. Seansen hålls på Engelska, men det finns tolk på plats som kan översätta vissa ord och meningar vid behov.

För mer info om Mandy se hennes hemsida här.

Vill du veta mer om hur kontakten med andevärlden går till så går det bra att läsa här!

Den stora skillnaden mellan en privat sittning och en medial demonstration är att andekontakterna och budskapen går snabbare på storseans. Detta för att så många som möjligt av er i publiken ska få möjlighet att få kontakt med era nära och kära från andra sidan.

Din investering: 280 kr inkl fika

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se 

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, 11 km utanför Uppsala.

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

KURS I ”SJÄLENS FÄRGER” MED MANDY 20-22 aug på Mithera Development. Läs mer här!

PRIVATSITTNINGAR MED MANDY: Det går att boka en privat medial sittning med Mandy torsdag 19e aug. Sittningarna ges på lättförståelig engelska och du som kund kan själv spela in sittningen på din telefon eller diktafon. Boka sittning genom mail till mariatherese@mithera.se Pris: 900 kr. Mandys hemsida.

Läs mer här om övriga Mediala Demonstrationer på Mithera Development Spiritualistiska Center!