Kurs i Transhealing

Datum: Fredag 28 feb kl 17.00 – söndag 1 mars kl 15.00

Vill du fördjupa din healingförmåga och uppnå större effekter på dina klienter? Då är detta en kurs för dig!

Mentalt mediumskap är ett aktivt mediumskap, andlig healing ett halvpassivt mediumskap och transhealing ett helt passivt mediumskap.

Transhealing är en passiv process mellan healer och mottagare, där healern överlämnar sig helt till sitt healingteam i andevärlden. Även om transhealing många gånger anses ge mer fysiska effekter än t ex andlig healing, så är transhealing även riktad till det mentala, känslomässiga och själsliga planet för klienten. Healern påverkar inte var energin ska, utan litar till sitt healingteam, vilka får större utrymme att göra det de är bäst på; att ge healing. Energin går dit den behövs mest, oftast till orsaken till eventuella problem.

  • Du får lära dig att i djupmeditation/trans (vilket bara är ett förändrat medvetandetillstånd) kanalisera healingenergi till din klient.
  • Du får genom många olika övningar se vidden av vad transhealing kan bidra med.
  • Du får lära dig skillnaden mellan att vara healer, klient, batteri och betraktare.

Syftet med utbildningen är att du efter kurshelgen har stor kunskap och förståelse om transhealing och känner dig trygg i ditt arbete som transhealer. Du får ett kursintyg efter genomgången kurs.

Förkunskaper: Erfarenhet av andlig healing och/eller transmediumskap.

Datum: Fredag 28 feb kl 17.00 – söndag 1 mars kl 15.00

Pris: 4200 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 650 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3550 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: Kontakta Ulf på 0705-420480 eller ulf@dinlivscoach.nu

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Ulf Bohman, transhealer, andlig healer och dipl. livscoach. Utbildad på Arthur Findlay College i England. Ulfs lärare där har bla varit Helen DaVita, Libby Clark och Steven Upton.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta Ulf