Referenser från kursen i avancerat mediumskap

”OJ OJ OJ VILKEN HÄFTIG HELG, TROR JAG DÖR KÄRLEKS DÖDEN. Vilken underbar helgkurs, jag har skrattat mycket och gråtit massor av så mycket kärlek, och fantastiska budskap. Jag har fått fantastiska möten både fysiskt och från andevärlden. Insikter och kunskap. En grupp fantastiska kvinnor i sitt mediumskap som verkligen visade vad starka och vackra och så mycket kärlek de gav av sig själva och lyfte varandra. Jag lovar HELA UPPSALA LÄN LYSTE SOM EN STARK STOR LAMPA DEN HÄR HELGEN. Det fanns inte tillsymelse till Egon, endast stor kärlek. Fantastiska lärare/ ledare. Här var det hög kvalitet, och tempo. Lärare som älskar det dom gör. Tack, tack vackra underbara MariaTherese Bohman Agerhill och Elinor Hedlund . Kör på. En suverän avancerad medium kurs”. / Anna-Karin Berg

”Varit på en alldeles otroligt bra kurs i helgen: ”Avancerat mediumskap” hos Mithera Development Spiritualistiska Center. Kände att jag var ringrostig efter flera års uppehåll och behövde brush up. Var först litet tveksam – ”Kommer jag att fixa detta?” Men all oro kom på skam. All kunskap från tidigare finns kvar, bara man ger sig möjlighet att plocka fram den. Så otroligt glad att jag inte fegade ur utan anmälde mig till kursen. Blev som en kick i baken och jag känner mig nu redo att fortsätta på denna bana. Gick också en påbyggnadskurs i Healing strax före jul, gjorde mina slutprov och har redan fått klienter som bokar tider. Känner mig så glad, upplyft och tacksam 🙏😊🙏 Vill samtidigt skicka ett varmt tack till helgens kursledare: MariaTherese Bohman Agerhill och Elinor Hedlund samt till Ulf Bohman som ledde Healingkursen 🌹🌹🌹 Stort TACK till er alla 🙂 ” /Agneta Halvarsson

”Hej MariaTherese, Jag vill tacka dig och Elinor för en supertrevlig helg.  och givetvis hela gruppen för denna underbara energi. Med värme, glädje och kärlek så leker ni  fram svåra uppgifter och det fick mej att gå utanför min box. Feedbacken jag fick gjorde mej så glad  och jag  känner mej så tacksam för denna helgen. När kursen var slut så ville jag bara vara kvar i energin. Tack 😇💕” – Birgitta Johnsson

”Varit på en helt underbar kurs i helgen med dessa två underbara läromästare MariaTherese Bohman Agerhill och Elinor Hedlund. 👌🏻Ni har verkligen levererat er kunskap på ett tryggt och kärleksfullt sätt .Sett en glädje i att se oss växa i vårt mediumskap och det är så tacksamt ♥️♥️ Och vilket gäng vi varit !!!! Så härliga allihopa ♥️♥️Hoppas vi får se mer av varandra♥️KRAM 😘 ”/Ulrika Flensen

Se övriga referenser och rekommendationer här!

%d bloggare gillar detta: