Tarotkurs inkl diplomering

Datum: Meddelas inom kort

Vill du arbeta med medial vägledning? Vill du med tarotkortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan? Då är det här en kurs för dig.

Vi kommer att gå igenom alla tarotlekens kort grundligt samt ta upp många olika varianter på tarotläggningar. Deltagarna tränar mycket aktivt på varandra med ett flertal olika läggningar och symboltolkningar. Dessutom kommer vi att gå igenom tarotkortens historia och färgernas betydelse.

Stor vikt läggs på moral och etik samt bemötande av kund. Syftet är att du efter kursens slut ska kunna arbeta med medial vägledning samt personlig utveckling med hjälp av tarotkorten.

Denna tarotkurs passar även utmärkt för medium som vill få en större förståelse kring färger och symboler samt dess betydelse.

Läs gärna referenser från tidigare elever är nedan. 

Se gärna mitt blogginlägg som handlar om vägledning genom tarot här!

Pris: 4500 kr inkl tarotkompendium, diplom samt kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.  

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 eller 574 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Maria Therese Bohman Agerhill, Spiritualistiskt Medium och healer. Utbildad genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England.

Hemsida: www.mithera.se

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

Referenser och rekommendationer från Tarotkursen

”Jag tyckte att tarotutbildningen var väldigt bra, för upplägget är konkret och praktiskt, precis som MariaThereses approach till tarot. Jag uppskattade att man tränade på att göra läggningar för varandra. För mig blir man en bra tarotvägledare genom träning. Bra också att vi fick i läxa att lära oss korten. Jag tyckte att det var en kanonutbildning!” / Åsa

”Jag gick tarotkursen för första gången hos MariaTherese hösten 2017. En kurs där vi grundligt fick lära oss kortens betydelse så att vi därefter kunde gå vidare att tolka olika läggningar. Att få öva på varandra under hela helgen bidrog till att förstå att korten inte alltid är så självklara som det först verkade. Men genom MariaThereses guidning på sitt härliga, naturliga och humoristiska sätt klarnade det mesta. Andra gången jag gick var våren 2019 och då kände jag att jag fick en fördjupad förståelse för det hela. Jag kan varmt rekommendera Tarotutbilningen som hjälpt mig att både hjälpa mig själv och andra vid vägval i livet”./Charlotta Ahlén

”Tarotkursen hos MariaTherese var för mig mycket betydelsefull då jag efter en kort tid efter kursen kände mig mogen och började jobba och ta emot klienter i tarot. Under kursen fick vi lära oss på ett enkelt och roligt sätt kortens betydelse och symbolik, men också att känna av intuitivt. En fantastisk rolig och givande kurshelg med härlig gemenskap”. / Annika Johansson

Se övriga referenser och rekommendationer här!