Referenser och rekommendationer från Workshops

Anne från Veckomagasinet skriver om sin upplevelse av ”Workshopen Helande Trumresor” här!

”Jag lärde mig mer på en workshop på 2,5 timme hos MariaTherese än jag gjorde under 3 hela kurshelger oss ett ”tvmedium”, det säger väll allt? Hon lär ut på ett väldigt pedagogiskt och ödmjukt sett. Kvalitativt! /Jennie

”Jag vill varmt rekommendera Mithera Development Event. Utbildningarna ger otroligt mycket för att man sedan ska kunna utveckla sig själv vidare. Kursledaren vill att man ska lyckas, och vägleder varje individ i vad som behövs utvecklas”. /Anki

”Jag vill varmt rekommendera MariaThereses mediala utvecklingscirkel. Hon får mig att känna trygghet utan prestationskrav och detta har medverkat positivt till min andliga utveckling. Den stora variationen i de praktiska övningarna gör att vi hinner massor och att det alltid känns spännande. Något att längta till! Stort TACK” /Eva Carlsson

”Jag har varit med på MariaTherse studiecirklar, och även seanser och kan intyga att hon är mycket kunnig, kurserna har betytt oerhört mycket för mig, jag är idag inte samma person som jag var för ett år sedan och det är oerhört positivt. Jag kan varmt rekommendera MariaTherese” /Catharina Andersson

”MariaTherese är en fantastisk duktigt medium, som kan leverera tydliga budskap från andevärlden. Hon är en mycket bra lärare som har en förmåga lära ut på ett mycket professionellt sätt.” /Marica Eriksson, elev, samarbetspartner och vän.

”Jag tycker att det har varit väldigt roligt och givande denna termin. Du gör ett riktigt bra jobb som ledare och har bra känsla för dynamiken i gruppen. Jag är alltid fylld av positiv energi när jag går därifrån!” /Carina

Se övriga referenser och rekommendationer här!