MitheraPodden

Podd om andlighet. Framför allt spiritualistiskt mediumskap. Dessutom populära meditationer, information om kurser och en massa annat spännande material från MariaTherese Bohman Agerhill och Ulf Bohman som driver Mithera Development Spiritualistiska center utanför Uppsala.

Avsnitt 1: Andliga vägledare & Guider
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedt om andliga vägledare och guider. Vi tar upp olika typer av guider, barns låtsaskompisar, kraftdjur osv. Vi delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner.

Avsnitt 2: Livet efter döden
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedt om livet efter döden. Vi tar upp olika typer begrepp såsom nära döden upplevelser, upplevelser vid livets slutskede osv. Dessutom pratar vi djurens själar och delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner.

Avsnitt 3: Nyårsspecial: Allt från Änglar till Trollbord
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedh om bla änglar och änglavakt, trollbord/andebord, utanför-kroppen-upplevelser, metoder som som andevärlden använder för att kommunicera med oss, överskuggning i kabinett, rädslor samt mycket mer…..

Avsnitt 4: Healingspecial
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedth om healing: Vad är healing? På vilket sätt kan healing hjälpa? Hur känns healingenergin? Vad är det för skillnad på andlig healing, transhealing och shamansk healing? Kan alla ta emot healing? Finns det några faror/risker? samt mycket mer…

Avsnitt 5: Andliga aktiviteter & Spökerier. Del 1: Ur ett spiritualistiskt synsätt
MariaTherese & Uffe samtlar med Sabina Bergstedth om andliga aktiviteter och spökerier. Vi pratar som skillnaden mellan: Spöke/jordbunden ande – en myt som inte existerar enligt spiritualismen. Platsminnen och energiminnen, Döda anhöriga som besöker oss, Andliga vägledare, Familjedynamik, Rädsla, Hjärnspöken, Poltergeist, Elektroniska apparater, Vattenådror och Energilinjer.

Avsnitt 6: Mediumskap & medial utveckling
MariaTherese & Uffe med Sabina Bergstedth om mediumskap och medial utveckling. Några punkter vi tar upp är: Vad finns det för olika typer av mediumskap? Skillnaden på psychic och mediumistiskt mediumskap. Hur fungerar det med färger och symboler? Vad innebär cold och hot reading samt barnumuttalanden? Kan alla bli medium? Vad är det för skillnad på att vara medial och att vara ett medium? Vad är det viktigt att tänka på om man vill utveckla sin medialitet? Varför är personlig utveckling så viktigt för de som vill utvecklas medialt? och mycket mer….

Avsnitt 7: Personlig & andlig utveckling. coaching, terapi och neuro-semantik. Gäst: Anders Wallin
MariaTherese & Uffe samtalar med Anders om personlig och andliga utveckling. Vi pratar om coaching, terapi och neuro-semantik. Vi tar även upp magiska helanden, böcker i personlig utveckling, mediala barn och tidigare liv-minnen.

Avsnitt 8: Spiritualism – bevisföring i fokus
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedth om Spiritualism. Vi delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner. Vi pratar bla om: vad är spiritualism, varför är bevisföring så viktigt, vad är bevis och vad är inte bevis, spiritualistisk filosofi, de sju spiritualistiska principerna.

Avsnitt 9: Filosofi kring andlig och personlig utveckling
MariaTherese & Uffe filosoferar kring andlig och personlig utveckling. Vi delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner.

Avsnitt 10: Djurkommunikation
MariaTherese & Uffe samtalar med Sabina Bergstedth om djurkommunikation och djurhealing. Vi delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner.

Avsnitt 11: Andliga branschen idag och igår. Gäst: Elinor Hedlund
MariaTherese samtalar med Elinor Hedlund om andliga branschen i Sverige idag. Vi pratar om mediet Iris Hall, moral och etik och mycket annat. Vi delar med oss av egna erfarenheter och reflektioner.
Publiceras onsdag 28e feb kl 07.00