Fysiskt mediumskap

I fysiskt mediumskap är kommunikationerna av fysisk natur, mer direkt och kan därför upplevas som mer pålitliga. I fysiskt mediumskap är mottagaren vittne till manifestationen av anden, liksom alla andra personer som finns i rummet. Fenomenen uppfattas av deltagarnas fysiska sinnen såsom hörsel, känsel och syn.

Eftersom effekterna som produceras kan uppfattas av de fysiska sinnena så att de som upplever sådana fenomen inte kan vara i tvivel. Alla i rummet ser samma sak med sina fysiska ögon och alla i rummet hör samma sak med sina fysiska öron. Många som deltagit vid fysiska fenomen har blivit övertygade om själens överlevnad.

Jag har själv bevittnat från de fysiska seanser jag deltagit i (med Scott Milligan och David Thompson) att även själva atmosfären i rummet där fysiska fenomen äger rum kan vara känslomässigt laddad och kan påverka många av människorna i den.

Andevärlden kan med hjälp av röster, levitation, rappningar (knackningar) och materialistiska figurer förmedla information som i det flesta fall varit okända för mediet. De kan t.ex. vara information om sig själva, om händelser och om andra människor. Andevärlden kan även förmedla meddelanden och fakta från när de levde på jorden men även information om deras nuvarande liv i andevärlden.

Bibliografi:

  1. https://psychics.co.uk/blog/physical-mediumship/

Läs om de olika fysiska fenomenen här:
Ectoplasma
Materalisationer
Direktröst
Transfiguration
Telekinesi/Apportering
Electronic Voice Phenomena (EVP)
Levitation

Tillbaka till mediumskap