Workshop: Kontakt med andra sidan

Datum: meddelas inom kort

Är du intresserad av att lära dig kommunicera med andra sidan? Vill du ha inspiration från andevärlden? Då är det här en workshop för dig.

Under den här workshopen kommer vi att gå igenom olika typer av mediumskap, så som psychic, intuition, mentalt mediumskap, transmediumskap samt fysiskt mediumskap. Vi kommer att titta på vilka skillnader som finns och vad det innebär.

Deltagarna kommer dessutom att få pröva på ett par övningar att ta kontakt med våra nära och kära på andra sidan samt meditation för att ta kontakt med andliga guider. Det kommer även finnas tid för frågor och diskussion kring medialitet.

Det finns också möjlighet att köpa boken ”Bevis för själen överlevnad” och få den signerad av MariaTherese.

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill och Ulf Bohman. Vi är utbildade genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida” och ”Bevis för själens överlevnad”.

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822.

Din investering: 350 kr inkl fika.

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

Läs gärna referenser från tidigare elever här!