Kurs i Trans

med MariaTherese Bohman Agerhill & Ulf Bohman

Datum: 20-22 okt 2023

Är du intresserad av mediumskap och vill få en djupare kontakt med dina andliga vägledare? Vill du även kunna få nämnare konkat med andevärlden och bli bättre på bevisföring vid dina privata sittningar? Då är detta en kurs för dig! Vi kommer att gå igenom flera olika former och steg i trans för att fördjupa vårt förhållande med andra sidan.

Kurshelgens innehåll:
  • Djupmeditation/trans (förändrat medvetandetillstånd)
  • Inspirerat tal
  • Inspirerad skrift, automatisk skrift, transskift. Vad är skillnaden?
  • Överskuggning
  • Transtal med fokus på andliga guider och filosofi
  • Transtal med fokus på att förmedla bevis från döda anhöriga
  • Skillnaden mellan att vara medium, klient, batteri och betraktare
  • Transhealing

Syftet med kurshelgen är att du ska få stor kunskap och förståelse om olika nivåer av trans genom att blanda dina energier med andeväldens energier för att förmedla healing, spiritualistiskt filosofi och bevis från våra nära och kära på andra sidan.  Du får ett kursintyg efter genomgången kurs.

Nivå: Medel – avancerad

Förkunskaper: Erfarenhet av mentalt mediumskap. Gärna tidigare erfarenhet av trans eller transhealing.

Pris: 4500 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese via mail mariatherese@mithera.se eller 0702-106822

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: MariaTherese Bohman Agerhill, spiritualistiskt medium och healer. Ulf Bohman, transhealer, andlig healer, spiritualistiskt medium och dipl. livscoach. Vi är utbildade i transmediumskap på Arthur Findlay College i England. Våra lärare i trans där har bla varit Helen DaVita, Libby Clark, Steven Upton, Marueen Murnan, Eileen Davis, Leah Bond och Jeanette Marshall.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese eller Ulf

%d bloggare gillar detta: