Kurs i Trans

med MariaTherese Bohman Agerhill & Ulf Bohman

Datum: 17-19 maj 2024.

Är du intresserad av mediumskap och vill få en djupare kontakt med dina andliga vägledare? Vill du även kunna få nämnare konkat med andevärlden och bli bättre på bevisföring vid dina privata sittningar? Då är detta en kurs för dig! Vi kommer att gå igenom flera olika former och steg i trans för att fördjupa vårt förhållande med andra sidan. Vi kommer även testa på att sitta i kabinett med röd lampa samt andebord.

Kurshelgens innehåll:
  • Djupmeditation/trans (förändrat medvetandetillstånd)
  • Inspirerat tal
  • Inspirerad skrift, automatisk skrift, transskift. Vad är skillnaden?
  • Överskuggning i kabinett
  • Transtal med fokus på andliga guider och filosofi
  • Transtal med fokus på att förmedla bevis från döda anhöriga
  • Skillnaden mellan att vara medium, klient, batteri och betraktare
  • Transhealing
  • Trans i kabinett
  • Andebord/trollbord

Syftet med kurshelgen är att du ska få stor kunskap och förståelse om olika nivåer av trans genom att blanda dina energier med andeväldens energier för att förmedla healing, spiritualistiskt filosofi och bevis från våra nära och kära på andra sidan.  Om du vill får du ett kursintyg efter genomgången kurs.

Nivå: Medel – avancerad

Förkunskaper: Erfarenhet av mentalt mediumskap. Gärna tidigare erfarenhet av trans eller transhealing.

Pris: 4500 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese via mail mariatherese@mithera.se eller 0702-106822

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: MariaTherese Bohman Agerhill, spiritualistiskt medium och healer. Ulf Bohman, transhealer, andlig healer, spiritualistiskt medium och dipl. livscoach. Vi är utbildade i transmediumskap på Arthur Findlay College i England. Våra lärare i trans där har bla varit Helen DaVita, Libby Clark, Steven Upton, Marueen Murnan, Eileen Davis, Leah Bond och Jeanette Marshall.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese eller Ulf

Referenser och rekommendationer från Transkursen

✨✨ Hemma igen efter en intensiv och innehållsrik kurshelg i Transmediumskap ✨✨. Några bilder blev det, men inte på allt så klart, men tyvärr, för det går knappt att återberätta! Tex. Jag har nu självt både sett och deltagit i att andebordet/trollbordet for runt mellan oss deltagare som satt i en cirkel runt bordet. Sen lyfte bordet upp i luften minst en halv meter upp!!! Samt att vi har suttit i sk mörk kabinett med röd lampa. I lätt trans ber vi andevärlden komma så pass nära, så andekontaktens energier blandas med den som sitter kabinetten. Det kallas överskuggning. Så häftigt!! Bilderna är först 2 st på mig när jag sitter i överskuggning. Mycket märklig energi som strömmar igenom mig! Sen två bilder på en kursdeltagare som plötsligt får utseende av en mer känd manlig andekontakt som kom igenom 😱 Och även bild på en annan kursdeltagare som tydligt får överskuggning i halva ansiktet! Wow! Ja så otroligt mycket som hänt, par-övningar, grupp-övningar, inspirerat tal och skrift, trumresa, transhealing mm. Är så tacksam för detta 🙏😍✨💜 En omtumlande helg, med helt otroliga upplevelser, fantastiska möten, nya insikter och kunskaper. En emotionell energiresa, utmanande och utvecklande ja jisses! 🙏 ”/Jannica

Tack för en toppen helgkurs i Transmedium och healing. Ni förmedlade kunskap på ett lugnt, gjädjefyllt och inspirerande sätt. Alla praktiska övningar var verkligen utvecklande. Jag uppskattade även hur bra ni höll närvaron i gruppen. Jag är imponerad av ert professionella förhållningssätt.” /Hjärtlig hälsning Mariel