Kurs i Transhealing

Datum: Fredag 21 feb kl 17 – söndag 23 feb kl 15.00 2025

Vill du fördjupa din healingförmåga och uppnå större effekter på dina klienter? Då är detta en kurs för dig!

Mediumskap som vid privatsittningar eller plattformsdemonstrationer är ett aktivt mentalt mediumskap, andlig healing ett halvpassivt mentalt mediumskap och transhealing ett helt passivt mentalt mediumskap.

Transhealing är en passiv process mellan healingmedium och mottagare, där healingmediet överlämnar sig helt till sitt healingteam i andevärlden. Även om transhealing många gånger anses ge mer fysiska effekter än t ex andlig healing, så är transhealing även riktad till det mentala, känslomässiga och själsliga planet för klienten. Healingmediet påverkar inte var energin ska, utan litar till sitt healingteam, vilka får större utrymme att göra det de är bäst på; att förmedla healingenergi. Energin går dit den behövs mest, oftast till orsaken till eventuella problem.

  • Du får lära dig att i djupmeditation/trans (vilket bara är ett förändrat medvetandetillstånd) kanalisera healingenergi till din klient.
  • Du får genom många olika övningar se vidden av vad transhealing kan bidra med.
  • Du får lära dig skillnaden mellan att vara healingmedium, klient, batteri och betraktare.

Syftet med utbildningen är att du efter kurshelgen har stor kunskap och förståelse om transhealing och känner dig trygg i ditt arbete som transhealingmedium. Du får ett kursintyg efter genomgången kurs.

Förkunskaper: Erfarenhet av andlig healing och/eller transmediumskap.

Pris: 4500 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: Kontakta Ulf på 0705-420480 eller ulf@dinlivscoach.nu

Plats: Mithera Devleopment Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Ulf Bohman, transhealer, andlig healer, spiritualistiskt medium och dipl. livscoach. Utbildad på Arthur Findlay College i England. Ulfs lärare där har bla varit Helen DaVita, Libby Clark och Steven Upton.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta Ulf

Vill du boka en transhealingbehandling med Ulf? Se mer info här!

Referenser och rekommendationer från Transhealingkursen

”Med trygg och säker hand lotsade Ulf oss alla genom en helg med fantastiska energier! Det märks att Ulf har stor kunskap om det han lär ut . Han har även förmågan att på ett tålmodigt och bra sätt förklara så att man förstår! Det var en mycket spännande och härlig kurs så fortsätt på den vägen och lär ut din kunskap till andra! Du är grym !  Varmt Tack ! / Ulrika

”Jag vill tacka för Transhealingkursen. När jag anmälde mej var jag osäker om jag hade tillräckligt med förkunskaper och rutin för att axla ett deltagande. Nu vet jag bättre, det fungerade hur bra som helst. Att lita till vad universum har i uppdrag åt oss och vad vi anses klara av, har jag nu bättre tillit till. Upplägget av kursen tycker jag var alldeles utmärkt med fokus på göra i form av övningar. Insticken med teori var bra och klargörande.
Jag tycker att det som beskrevs gick fram, vilket innebär att mina rent tekniska kunskaper är på plats på ett bra sätt.
Framförande och ledarskap från Ulf sida uppskattar jag. Lugnt och tryggt ledde du utbildningen, utan stress!
Gruppen var också ett viktigt element i kursen. Det fanns en harmoni upplevde jag, som skänkte en bejakande känsla. Antalet var också bra, kort sagt en kanonkurs för mej.
Jag rider fortfarande på vågen av energin och upplevelsen av kursen! Kommer nog att med största sannolikhet att anmäla mig till Medium utbildningen 2 år, det som en följd av min upplevelser hos er”. /Greger

”Kursen Ulf höll i var spännande och givande, mycket bra upplagt, det var bra att vi fick öva mycket. Jag tycker att han är bra på att lära ut – han är lugn och pedagogisk och förklarar bra. Upplägget som sagt var tyckte jag var bra,  praktiska övningar ger mer.  Jag tycker att han är en bra kursledare och kan tänka mig att gå fler kurser hos honom.” /Anne-Lie

”Jag säger bara transhealing…. Min njurstenssmärta försvann efter kursen. Men några dagar senare fick jag infektion i njuren. Nå ja – blev bättre efter antibiotika. Men man planerade operation för att ta bort stenen och spola rent efter infektionen. I onsdags fick jag göra röntgen innan operationen – stenen är borta. Av infektionen hade det kapslat in sig så bra att kroppen kommer att läka det själv! Läkaren kunde inte förstå att det såg så bra ut. Men det gör jag, jag berättade inte – du det funkar med transhealing! Hälsa detta till transhealingkirurgen MariaTherese” /S

”Tack för en mycket bra kurs i transhealing. Den var inspirerande, skojig och mycket lärorik. Många övningar och högt temp fick veckoslutet att gå mycket snabbt. Du var en mycket bra instruktör och ledare och höll lagom hårt i dirigentpinnen.  Jag känner att jag gjorde stora framsteg mot mitt mål att bli ett bra medium. Jag har inga förslag till förbättringar utan kör på med samma upplägg. Kursen är suverän som den är.” /Anders

”Tack för en härlig kurshelg! Så himla bra upplägg och övningar :-). De här har verkligen varit otroligt givande för mig och jag är så tacksam för att jag äntligen fick gå kursen”  /Sofie