Workshop: Helande Trumresor

Datum: Onsdag 10 jan kl 18-20

Trumresa kan man likna med ett kraftfullt sett att meditera. Shamanerna har använt trumman i många tusen år för att skapa kontakt med andevärlden.

”En shaman reser, med hjälp av sina kraftdjur och andehjälpare, till andra delar av verkligheten (andevärlden) för att hämta kraft och/eller information tillbaka till den här delen av verkligheten i något helande syfte.”

Trumman är väldigt helande då vibrationerna från trumman får våra energier i balans eftersom vattnet i vår kropp börjar vibrera och blockeringar och låsningar löses upp. Trumljudet har stora fördelar på vår hälsa. Läs mer om det här. Trumman påminner dessutom om hjärtljudet vi hörde som foster från mammas mage.

Trumman tar dig med på en härlig resa där du får komma nära dig själv, dina kraftdjur, medicindjur och guider.

Kvällens innehåll:

    • Information om Shamanism och Trumresa.
    • 2 helande trumresor då du bla får kontakt med kraftdjur, medicindjur samt guider.
    • Samtal kring kraftdjur, medicindjur samt symbolers betydelse.

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Utbildad på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida” och ”Bevis för själens överlevnad”.

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822.

Din investering: 350 kr inkl fika.

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

Anne från Veckomagasinet skriver om sin upplevelse av ”Workshopen Helande Trumresor” här!

Läs gärna referenser från tidigare elever här!