Medial Privatsittning

Boka tid

Som spiritualistiskt medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar  budskap från dem. Våra nära och kära som gått över på andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl var vi befinner oss just nu och vart vi är på väg.

Jag vill inte veta någonting om dig innan du kommer till mig. Ju mindre förhandsinformation du ger mig, ju bättre blir oftast sittningen. Så när du bokar tid är jag tacksam om du bara uppger ditt förnamn och inte anledningen till besöket.

Som medium kan jag inte bestämma vilken andekontakt som kommer eller vad anden ska tala om. Jag är bara en naturlig länk mellan deras värld och vår värld.

Många gånger blir det mycket skratt för att de har absolut inte tappat sin humor bara för att de gått över till andra sidan. Det kan också hända att du blir känslomässigt berörd av den andekontakt som kommer igenom.

Jag tar inte emot kunder under 18 år. Jag förmedlar inga olyckor eller sjukdomar. Du ska kunna känna dig trygg med mig. Självklart har jag tystnadsplikt.

Jag spelar in hela sittningen till dig på ljudfil som sen skickas till dig via mail. Du kan lyssna på sittningen igen och kanske även låta din familj eller vänner också ta del av den. En sittning hos mig tar ca 30- 40 minuter och då brukar vi hinna med mellan en och tre anhöriga från andra sidan med budskap. Du får även tillfällighet att ställa frågor till andevärlden (jag svarar ej på frågor ang sjukdomar).

Om du inte varit på en privat sittning förut är det bra att läsa igenom ”En guide till privata sittningar” så att du vet vad du kan förvänta dig.

Din investering är 1000 kr varav 200 kr, inkl ljudfil med inspelning från sittningen. Besöksittningar betalas kontant på plats eller via swish. Självklart skriver jag kvitto.

Privatsittningar ges även via telefon

En telefonsittning (ca 40 min) kostar 1000 kr inklusive ljudfil som spelas in och skickas hem till dig. Kontakta mig via telefon eller e-post så vi kan boka en tid då jag ringer upp dig på din hemtelefon. Innan telefonsittningen betalas beloppet in på Mithera Development Bankgiro: 358-0164. Skriv ditt namn som referensmeddelande.

Läs gärna min blogginlägg om syftet med att besöka ett medium här!

Jag arbetar utifrån följande moraliska och etiska regler.

Läs gärna referenser från tidigare kunder här!

Att gå till ett medium

När människor besöker ett medium är det vanligt att de antingen söker kontakt med någon som har dött eller så är de i behov av vägledning och andlig läkning.

De behöver ofta hjälp eftersom livet inte blev som de hade tänkt sig eller önskat. Livssituationen har gjort att de söker hjälp från andlighet.

Att de besöker ett medium betyder att de tror eller hoppas att det finns liv bortom fysisk död. De önskar att det finns ett evigt liv och att deras kära just har gått vidare till nästa steg.

Genom att ta kontakt med ett medium får de ta del av andevärldens kommunikation och känna gemenskapen med någon som dött och som de älskar mycket.

Att få en förståelse för att man är en evig varelse förändrar ofta hur man väljer att leva sitt liv här och nu. Flera människor gör världsomvälvande förändringar i sin livssituation som leder till ett mer berikat liv.

Hur arbetar ett spiritualistiskt medium?

Ett spiritualistiskt medium är en person som arbetar som kanal mellan vår värld och andra sidan, andevärlden. Mediets uppgift är att bevisa att livet går vidare och att det inte slutar just efter den fysiska döden.

Ett medium kan arbeta på många olika sätt – det finns många olika skolor. Ingen är mer rätt en den andra och vilken man väljer är upp till var och en.

Andevärlden kommunicerar med mediet främst genom känslor, bilder och röster, men också doft och smak. Ett medium kan arbeta med en eller flera av dessa kommunikationssätt, oftast flera. Själv arbetar jag med samtliga av dessa kommunikationssätt.

Mediet kan endast förmedla det som ligger på mediets egen ”hårddisk” dvs. egna erfarenheter och känslor som mediet själv har upplevt. Känslor, ord, bilder, dofter m.m. som mediet själv aldrig har sett, hört, känt osv. kan hon/han inte förmedla eftersom han/hon inte kan relatera till det, dvs. han/hon kan inte sätta ord på det. Därför är personlig utveckling nödvändig för att utvecklas som medium.

Entré till konsultationsrum