Om MariaTherese

MariaTherese heter jag, och arbetar sedan 2004 som spiritualistiskt medium och andlig healer. Mitt arbete består av privatsittningar, andlig vägledning, seanser / mediala demonstrationer för grupper om minst 20 personer samt andlig och shamansk healing. Jag är även ordförande i Mediumförbundet.

Sedan 2008 har jag utbildat många verksamma medium och healers i Sverige. Jag håller mediumutbildningar, healingutbildningar, tarotkurser, kurs i djurkommunikation, transmediumskap samt workshops inom medial, personlig och andlig utveckling, samt shamansk healing. Dessutom är jag tutor (handledare/lärare) på flera av SNU:s distanskurser (Spiritual National Union). Det är så otroligt roligt att förmedla, hjälpa och se människor utvecklas och bli mer och mer av den de verkligen är.

Jag har skrivit böckerna ”Bevis för själens överlevnad” samt ”Väck din mediala sida” . Väck din mediala sida finns just nu som ljudbok och E-bok.

Jag har gått ett flertal mediumutbildningar och kurser sen i början av 2000-talet. Främst är jag utbildad inom SNU (Spiritual National Union).

Jag återkommer kontinuerligt till Arthur Findlay College, Stansted i England som är en världsledande skola för medium och healers. Mina lärare där har bla varit Jackie Wright, Lynn Propert, Libby Clark, Maureen Murnan, Helen Da Vita, Eileen Davis, Tony Stockwell, Andrew Manship, Sally Barnes, Val Villiams, Penny Hayward, Leah Bond och Lilian Steiner-Ithen . Jag har även gått kurser för andra medium här i Sverige som tex Iris Hall och Colin Fry.

Jag håller till strax utanför Uppsala, men arbetar också på telefon och ger healing på distans. Dessutom kommer jag gärna till din ort om du vill anordna en kurs, workshop, seans eller kan samla ihop ett visst antal människor för privatsittningar och healing.

För mig är det viktigt att leva upp till det förtroende jag fått som spiritualistiskt medium. Jag arbetar aktivt med att utvecklas vidare, både som människa, medium, terapeut och healer. Självkännedom är något jag verkligen brinner för.

Utanför mitt mediala, terapeutiska och helande arbete så är jag en helt vanlig tjej som tycker om att umgås med familj och vänner. För mig är det viktigt att skilja på när jag arbetar medialt och när jag är ”ledig”.

”Eftersom du är en själ överlever du döden, och eftersom du är en själ lever du idag. Själen inom dig, som får dig att leva, är samma själ som besjälar alla medlemmar av alla nationer, alla raser och alla hudfärger. Spirituellt är alla människor i världen ett. Spiritualismen avslöjar den själsliga enigheten för hela mänskligheten. Gud gjorde oss till medlemmar till en stor själslig familj.”– Maurice Barbanell

Min blogg om medial, personlig och andlig utveckling blogg.mithera.se

Jag arbetar utifrån följande moraliska och etiska regler.