Referenser och rekommendationer från Andliga Healingutbildningen

”Min mediala/andliga utveckling har jag MariaTherese att tacka för. Jag har genom hennes intuitionscirklar, mediumutbildning och healingutbildning skaffat mej en bred och trygg grund att stå i när det gäller min medialitet. Tack vare dessa utbildningar har jag fått en bättre förståelse kring andevärlden och hur den fungerar. Läxor blandat med mycket praktik under de 2 år som mediumutbildningen fortgår gör att du blir trygg i hur det fungerar med mentalt mediumskap. Jag kan varmt rekommendera hennes utbildningar när det gäller medium och healing”. /Maria Svensson (Tränarsjälen)

”Har gått både medium och healing utbildningen hos MariaTherese och dom är helt fantastiska! Hon är otroligt duktig på att lära ut och förklara på bra sätt. Rekommenderas varmt!” /Emma Wettervik

”Jag har gått utbildning hos MariaTherese, det började med sittning och healing ett par gånger och det kändes jättebra, fick ett väldigt bra förtroende för MariaTherese. Efter det så anmälde jag mig till en healingutbildning där jag verkligen fick en andlig resa, med MariaThetese kunnande på det andliga planet och alla fina vänner som jag lärde känna så kunde det inte bli annat än perfekt. Jag har fått hjälp att öppna upp sådan kunskap som jag inte hade en aning om att hade. Jag har också gjort Tarotutbildning hos MariaTherese , det var också en resa fast på ett annat sätt. Mina utbildningar hos MariaTherese har varit väldigt givande eftersom det är med ett sånt kunnande ödmjukhet, lite sträng och samtidigt mycket humor, värme blandat med läxor och övningar som har gjort att det blivit så bra. Jag rekommenderar varmt till alla att gå en utbildning hos MariaTherese för ni kommer inte att ångra er”. Varma kramar/ Ingrid Ek

”Jag rekommenderar varmt utbildning i Andlig Healing hos MariaTherese. En helg full av energi, både utrensning och påfyllning då vi övade mycket på varandra. Bra teori där man får kunskap som gör att man kan arbeta professionellt som healer. Stort plus att boende och utbildning är i samma mysiga lokaler. ” /Jeanette Åkesson

”Jag har gått Medium utbildning, Healing utbildning och olika meditationer hos Maria Therese som fått mig att växa i både kropp och själ. Detta har jag aldrig ångrat. Hon är kompetent, trygg, generös, varm och trygg person som jag varmt kan rekommendera”. /Harriet Engström

”Kan varmt rekomendera MariaTherese olika utbidningar. Hon anpassar utbildningen både efter gruppen och individerna som är där. Många skratt och ”högt till tak” MariaTherese har en lättsam och positiv personlighet som gör att man känner sig trygg. Stor vikt lags på etik och moral. Man har stöttning av MariaTherese även mellan kurshelgerna, hon är en väldigt engagerad mentor. Tack för ditt engagemang I min inre resa och utveckling!” / Sussi Söderlund

Se övriga referenser och rekommendationer här!