Medial Demonstration med MariaTherese Bohman Agerhill & Ulf Bohman

Datum: Nytt datum meddelas inom kort.

Varmt välkomna till en magisk afton då era anhöriga från andra sidan får chans att förmedla sig till oss som är kvar i denna värld. De kommer med budskap om kärlek och tröst för att visa att de fortfarande finns med och stöttar oss.

Denna kväll inleds med att Ulf ger ett inspirerat tal från andevärlden. Därefter förmedlar MariaTherese kontakten mellan våra två världar på ett varmt, positivt och ödmjukt sätt som visar på att livet fortsätter efter detta och att de som lämnat oss fortfarande är en del av vår vardag. Att få vara en del av denna återförening av nära och kära, få känna värmen och kärleken är en fantastisk upplevelse. Kvällen avslutas med frågestund.

Varmt välkommen till en kväll där våra båda världar möts! Vi ser framemot en kväll där helande möten uppstår mellan andevärlden och er i publiken.

Vill du veta mer om hur kontakten med andevärlden går till så går det bra att läsa här!

Den stora skillnaden mellan en privat sittning och en storseans är att andekontakterna och budskapen går snabbare på storseans. Detta för att så många som möjligt av er i publiken ska få möjlighet att få kontakt med era nära och kära från andra sidan.

Din investering: 300 kr inkl fika

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se  

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Läs mer här om övriga Mediala Demonstrationer på Mithera Development!