Referenser och rekommendationer från Transhealingkursen

”Med trygg och säker hand lotsade Ulf oss alla genom en helg med fantastiska energier! Det märks att Ulf har stor kunskap om det han lär ut . Han har även förmågan att på ett tålmodigt och bra sätt förklara så att man förstår! Det var en mycket spännande och härlig kurs så fortsätt på den vägen och lär ut din kunskap till andra! Du är grym !  Varmt Tack ! / Ulrika

”Jag vill tacka för Transhealingkursen. När jag anmälde mej var jag osäker om jag hade tillräckligt med förkunskaper och rutin för att axla ett deltagande. Nu vet jag bättre, det fungerade hur bra som helst. Att lita till vad universum har i uppdrag åt oss och vad vi anses klara av, har jag nu bättre tillit till. Upplägget av kursen tycker jag var alldeles utmärkt med fokus på göra i form av övningar. Insticken med teori var bra och klargörande.
Jag tycker att det som beskrevs gick fram, vilket innebär att mina rent tekniska kunskaper är på plats på ett bra sätt.
Framförande och ledarskap från Ulf sida uppskattar jag. Lugnt och tryggt ledde du utbildningen, utan stress!
Gruppen var också ett viktigt element i kursen. Det fanns en harmoni upplevde jag, som skänkte en bejakande känsla. Antalet var också bra, kort sagt en kanonkurs för mej.
Jag rider fortfarande på vågen av energin och upplevelsen av kursen! Kommer nog att med största sannolikhet att anmäla mig till Medium utbildningen 2 år, det som en följd av min upplevelser hos er”. /Greger

”Kursen Ulf höll i var spännande och givande, mycket bra upplagt, det var bra att vi fick öva mycket. Jag tycker att han är bra på att lära ut – han är lugn och pedagogisk och förklarar bra. Upplägget som sagt var tyckte jag var bra,  praktiska övningar ger mer.  Jag tycker att han är en bra kursledare och kan tänka mig att gå fler kurser hos honom.” /Anne-Lie

”Jag säger bara transhealing…. Min njurstenssmärta försvann efter kursen. Men några dagar senare fick jag infektion i njuren. Nå ja – blev bättre efter antibiotika. Men man planerade operation för att ta bort stenen och spola rent efter infektionen. I onsdags fick jag göra röntgen innan operationen – stenen är borta. Av infektionen hade det kapslat in sig så bra att kroppen kommer att läka det själv! Läkaren kunde inte förstå att det såg så bra ut. Men det gör jag, jag berättade inte – du det funkar med transhealing! Hälsa detta till transhealingkirurgen MariaTherese” /S

”Tack för en mycket bra kurs i transhealing. Den var inspirerande, skojig och mycket lärorik. Många övningar och högt temp fick veckoslutet att gå mycket snabbt. Du var en mycket bra instruktör och ledare och höll lagom hårt i dirigentpinnen.  Jag känner att jag gjorde stora framsteg mot mitt mål att bli ett bra medium. Jag har inga förslag till förbättringar utan kör på med samma upplägg. Kursen är suverän som den är.” /Anders

”Tack för en härlig kurshelg! Så himla bra upplägg och övningar :-). De här har verkligen varit otroligt givande för mig och jag är så tacksam för att jag äntligen fick gå kursen” 💖 /Sofie

Se övriga referenser och rekommendationer här!