Kurs i Djurkommunikation & Djurhealing

med MariaTherese Bohman Agerhill & Ulf Bohman

Två kurshelger på 6 månader. Mellan kurstillfällena kommer du arbeta aktivt med djurkommunikation och djurhealing på distans.

Datum: DATUM MEDDELAS INOM KORT

Denna kurs är för djurälskare och för alla som vill förstå djur och husdjur på en djupare nivå, utöver den fysiska aspekten. Denna kurs är för både nybörjare och medier som redan arbetar med djurkommunikation.

Precis som människor har djur olika personligheter och önskningar. Vi kommer dessa helger att arbeta med att ge djuren en röst. Vi kommer att kommunicera med både levande och djur i andevärlden. Mycket vikt ligger kring moral och etik samt bemötande av kund.

Målet med kursen är att du efter kursens avslut har stor kunskap och förståelse kring djurkommunikation så att du känner dig trygg i din roll som djurets språkrör.

Du kommer mellan kurstillfällena arbeta aktivt och få ett flertal hemuppgifter då du kommunicerar med djur på distans och djurets ägare fyller i feedback samt djurhealing.

Kursens innehåll:

  • Kommunicera med husdjur för att få information om hur de upplever sin vardag och vad de har för önskningar och behov osv.
  • Identifiera orsaken till beteendeproblem.
  • Kommunikation med husdjur i andevärlden för att få information om delade minnen osv.
  • Hur djur reagerar och påverkas av färger
  • Djurhealing

Obs! Kursen innehåller INTE att leta efter försvunna djur.

Ta med bilder på de djur du känner väl. Både djur som lever nu och är i andevärlden.

Pris: 4500 kr inkl kost och logi per kurstillfälle. Dvs 9000 kr för hela kursen inkl diplom och kompendium. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.

Lärare:  Maria Therese Bohman Agerhill, spiritualistiskt medium, healer och dipl. livscoach och Ulf Bohman, healer och dipl. livscoach. Både MariaTherese och Ulf är utbildade genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. Vi är utbildade djurkommunikatörer av Helen DaVita från England samt på Arthur Findlay College i England med lärarna  Lilian Steiner-Ithen  och Lynn Parker.

Plats: Mithera Deveolpment Spiritualistiska Center, Agersta 11 km utanför Uppsala

Anmälan/Ansökan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822.

Läs gärna vår blogg om Djur och telepati här!

Vi har listat de 11 viktigaste punkterna att tänka på när det gäller djurkommunikation här!

Rekommendationer från kursen i Djurkommunikation och Djurhealing

”En intressant och magisk kurs med innehåll som healing härliga kommunikationer med katter hundar och hästar, både med djur som fortfarande finns med oss och djur som har gått över till andevärlden. För egen del så har jag bara blivit mer och mer intresserad av att kommunicera med djur, att få veta hur dom har det och hur dom mår bland annat och mycket mer. Så tacksam. Jag rekommenderar kursen varmt, den är grymt bra!”. Anne-Lie Källström

”En rolig och intensiv kurs där vi hann med så otroligt mycket men ändå gick in på djupet. Vi gick igenom kommunikation med djur som finns här men också i andevärlden, djupgående healing men också öva på att hitta försvunna djur. En fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar! Det är så mycket hjärta med genom hela kursen” 💕 /Charlotta Ahlén

Se övriga referenser och rekommendationer här!