Möte för män med andliga intressen

Datum: Nytt datum kommer inom kort

Pris: 50 kr inkl fika

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta, 11 km utanför Uppsala

Här är alla män som är intresserade eller nyfikna kring andlighet välkomna! Vi träffas över en fika för att samtala om andlighet. Ulf Bohman berättar lite om spiritualism och vad det innebär och sen är det öppet samtal för att byta erfarenheter och reflektioner. Ulf finns även för att svara på frågor kring healing och mediumskap samt andlig filosofi.

Passar både helt nybörjare som bara vill vara med och lyssna samt de som vill dela med sig.

Samtalsledare: Ulf Bohman, Andlig healer, Transhealer, Livscoach samt Spiritualistiskt Medium under utbildning. Ulf är lärare inom healing och personlig utveckling. Han är utbildad på bla Arthur Findlay College i England som är en världsledande skola inom spiritualism. Ulf har även arbetat på Arthur Findlay College som tolk.

Föranmälan: Till Ulf Bohman på ulf@dinlivscoach.nu eller 0705-420480

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta Ulf