Möte för män med andliga intressen

Datum:
Onsdag 13 mars kl 18-20 Tema: Spiritualism och övningar

Pris: 200 kr inkl fika

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, Agersta, 11 km utanför Uppsala

Här är alla män som är intresserade eller nyfikna kring andlighet välkomna! Vi träffas över en fika för att samtala om andlighet. Ulf Bohman berättar lite om kvällens tema och sen är det öppet samtal för att byta erfarenheter och reflektioner. Ulf finns även för att svara på frågor kring allt från healing och mediumskap samt andlig filosofi.

Passar både helt nybörjare som bara vill vara med och lyssna samt de som vill dela med sig. När du anmäler ditt intresse för kvällen kan du även önska ett samtalsämne som som du vill tas upp under kvällen.

Samtalsledare: Ulf Bohman, Andlig healer, Transhealer, Livscoach samt Spiritualistiskt Medium. Ulf är lärare inom healing och personlig utveckling. utbildad genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. Ulf har även arbetat på Arthur Findlay College som tolk.

Föranmälan: Till Ulf Bohman på info@mithera.se eller 0705-420480

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta Ulf