Andlig Healing

Boka tid

Man kan säga att andlig healing är en överföring av positiv energi. Healing är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ.

Vi består av mer än vår fysiska kropp. Vi har även en känslomässig, mental och andlig kropp. Healingenergin arbetar även i vår känslomässiga, mentala och andliga kropp.

Andlig healing innebär att jag är en naturlig healingkanal och bestämmer inte vilken healing som ges. Den healingenergi som förmedlas är den som är bäst för klienten just nu. Ibland kan själva healingbehandlingen kännas väldigt stark och man kan känna både fysiska och känslomässiga förnimmelser och ibland så känner man inte av den lika mycket. Efteråt känner man sig ofta fylld av energi och lätt i sinnet. Man mår helt enkelt bättre i både kropp och själ.

Healingenergin är en kärleksfull och kraftfull energi som är en direkt koppling till de högre nivåerna av medvetenhet. Healingen flyter genom alla energihjulen i kroppen (chakran), centrerar och ger liv åt den högsta vibrationen i klienten.

Meningen är att healing ska gå hand i hand med traditionella behandlingsmetoder, det ska vara ett komplement och inte en ersättning.

En healingbehandling hos oss tar 30-40 minuter.

Din investering är 700 kr varav 140 kr moms.

Andlig healing kan också ges på distans.

Vill du veta mer om healing? Läs gärna vårt blogginlägg om healing här!