Referenser och rekommendationer från kursen i Shamansk Healing

”En härlig, intensiv och lärorik helg i shamanska healing. Att trumman kan göra underverk för blockeringar i kroppen hade jag innan ett litet hum om, så väldigt bra att lära sig hur man gör på bästa sätt. Så otroligt fint att ge och få healing hela helgen och jobba tillsammans. Det blir väldigt intimt och fint. Massor av information och verktyg att ta med sig efter kursen för att med bättre förståelse ge healing på egen hand. Rekommenderar verkligen denna kurs för dig som vill utveckla dig själv i trummans underbara vibrationer”. /Lillian

”Kursen i shamansk healing var en stark , kraftfull upplevelse för mig. Jag lärde mig mycket om trummans vibrationer i healing sammanhang och hur kraftfullt det är eftersom jag löste upp mycket blockeringar och det fortsätter än idag nu på tredje dagen efter kursen. Efter kursen fick jag också nya perspektiv och större förståelse för min egen resa framåt. En kurs för den som brinner för healing och vill växa i sig själv!” /Magdalena Rosenquist

”Kursen i shamansk healing var en omtumlande upplevelse. Jag visste inte att trummornas vibrationer var så kraftfulla. För mig är det tredje dagen efter avslutad kurs och effekten har absolut inte klingat av. Att få principerna och utförandet förklarat så grundligt byggde mitt självförtroende särskilt tillsammans med alla praktiska övningar som helgen innehöll. En kurs för den med healingambitioner!” /Gun Heiwe

”Den här kursen har jag gått för några år sedan och jag kommer garanterat gå den igen ,det är helt fantastiskt vad mycket man lär sig under en helg och så mycket man får med sig som verktyg att fortsätta sin egen resa med. Rekommenderar verkligen den här kursen” 😊. Susann Olausson

”Kan varmt rekommendera alla kursen Shamansk healing. Var en intensiv och lärorik helg. Tacksam för de tekniker vi fick lära oss. Var en magisk helg på många sätt. Skratt och gråt under helgen men åkte hem med ett lugn i kroppen och knoppen” 😜 / Kram Fia

”Jag kan varmt rekommendera kursen i Shamansk healing! En helg fylld med kraftfull healing och fantastiska trumresor såväl i den fria naturen som på den mysiga kursgården. En magisk helg där MariaTherese delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter!” /Charlotta Ahlén

”Den Shamanska Healingkursen rekommenderas varmt! Den fick mig att se på livet med helt nya ögon”. /Leif

”Den shamanska utbildningen gav mig mycket och mer än jag förväntat mig, jag fick verkligen mersmak och tänker absolut gå en kurs till, samt inrikta mig på att jobba med Shamansk Healing”. /Susanne

En av deltagare på Shamanska kursen bloggade om sin upplevelse här! 

Se övriga referenser och rekommendationer här!