Workshop: Andebord och överskuggning i kabinett

Datum: Torsdag 30 nov kl 18-20 (Endast 7 platser!)

Välkommen till en unik kväll i spiritualismens tecken med andebord och överskuggning i kabinett. Andebord (trollbord) innebär att andevärlden talar genom bordet. Både anhöriga från anda sidan och andlig vägledare kan komma igenom och lämna budskap. Överskuggning innebär att andevärlden visar en energibaserad mask över mediets ansikte. Mediet sitter då i ett så kallat kabinett med röd lampa. Man kan se anhöriga från andra sidan och/eller andliga guider.

Vi samlas på kurslokalen på Agersta gård och tar lite fika i samband med att vi går igenom kvällens innehåll. Därefter åker vi i samlad trupp till vårt ”Tempel” som ligger ca 900 meter från kursgården. Där testa vi på både andebord och överskuggning i vårt kabinett.

Läs gärna vårt blogginlägg om andebord här!

Din investering: 400 kr inkl fika

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill och Ulf Bohman. Vi är utbildade genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till böckerna ”Bevis för själens överlevnad” och  ”Väck din mediala sida”. 

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

%d bloggare gillar detta: