Referenser och rekommendationer från Tarotkursen

”Jag tyckte att tarotutbildningen var väldigt bra, för upplägget är konkret och praktiskt, precis som MariaThereses approach till tarot. Jag uppskattade att man tränade på att göra läggningar för varandra. För mig blir man en bra tarotvägledare genom träning. Bra också att vi fick i läxa att lära oss korten. Jag tyckte att det var en kanonutbildning!” / Åsa

”Jag gick tarotkursen för första gången hos MariaTherese hösten 2017. En kurs där vi grundligt fick lära oss kortens betydelse så att vi därefter kunde gå vidare att tolka olika läggningar. Att få öva på varandra under hela helgen bidrog till att förstå att korten inte alltid är så självklara som det först verkade. Men genom MariaThereses guidning på sitt härliga, naturliga och humoristiska sätt klarnade det mesta. Andra gången jag gick var våren 2019 och då kände jag att jag fick en fördjupad förståelse för det hela. Jag kan varmt rekommendera Tarotutbilningen som hjälpt mig att både hjälpa mig själv och andra vid vägval i livet”./Charlotta Ahlén

”Tarotkursen hos MariaTherese var för mig mycket betydelsefull då jag efter en kort tid efter kursen kände mig mogen och började jobba och ta emot klienter i tarot. Under kursen fick vi lära oss på ett enkelt och roligt sätt kortens betydelse och symbolik, men också att känna av intuitivt. En fantastisk rolig och givande kurshelg med härlig gemenskap”. / Annika Johansson

Se övriga referenser och rekommendationer här!