Referenser och rekommendationer från Mediumutbildningen

”Jag började den 2 -åriga utbildning med förväntan att vara med om en spännande resa i den andliga världen. Det blev det verkligen, men dessutom mycket mer. Nu är jag ett spiritualistiskt diplomerad medium, jag upplever att det är en kvalitetsstämpel. Jag känner mig redo att stödja andra människor med de verktyg som jag har lärt mig använda under utbildningen. Detta har skett genom en välbalanserad avvägning mellan korta intensiva teoripass och många övningar, både under de 5 veckoslutsträffarna och på hemmaplan med läxor. Spindeln i nätet under dessa 2 år har varit MariaTherese , som med aldrig sviktande tro på oss elever. jagat på och entusiasmerat oss.  Hon är både kompetent och har den rätta glöden! Jag rekommenderar varmt kursen för den som har ambitionerna att utveckla sin mediala förmåga och arbeta som medium”. Hälsningar Anders

”Efter flera års ”påtryckningar” från andevärlden förstod jag att jag skulle behöva utveckla min mediala förmåga. Jag letade efter lämpliga utbildningar på nätet och råkade då plötsligt på MariaTherese bok ”Väck din mediala sida” och fann den så bra att jag ville välja just hennes kurs. Jag trodde dock aldrig att jag skulle kunna arbeta som medium utan bara utveckla mig själv. När MariaTherese gör telefonintervjun med mig, som hon alltid gör inför denna utbildning, frågar hon om jag vill arbeta som medium, jag svarar jo det skulle jag gärna göra om jag kunde, varpå hon svarar kort att ”det kan du!” Sån är hon, rak och det uppskattas verkligen. Dessa åren har varit så spännande och utvecklande. Kurstillfällena har varit väldigt bra och intensiva. MariaTherese har lagt upp en ambitiös struktur som hon alltid lyckas hålla med en mängd övningar varvat med teori och meditationer. Alla läxor, alla övningar mellan tillfällen har sakta lett till att jag stärkts i min roll som medium och ja, nu är jag diplomerat spiritualistiskt medium och så stolt över detta. Någon gång var jag på väg att ge upp under första året men MariaTherese uppmanade mig bara kort att ”upp på hästen igen, detta råkar alla ut för” och arg över mitt misslyckande gjorde jag som hon sa. Och det blev jättebra.  Så tack för din ihärdighet och uthållighet med alla våra frågor och tjat. Du är en så duktig lärare och jag kan varmt rekommendera den här kursen. Är så glad att jag valde just den här utbildningen”. / Anki Dahlby  

”Jag är så tacksam att jag letade tillräckligt länge efter ”rätt” mediumlärare! Mina krav var höga, etik o moral är för mig så viktigt när det gäller utövandet i all personlig och andlig utveckling, självklart även i mediumskap! Som lärare ville jag ha en seriös, tydlig, rak men samtidigt varm och med en grundton av härlig humor! Under två år har hon kärleksfullt och tryggt funnits för hela gruppen! Sett, lyssnat delat med sig av sina fantastiska kunskaper och inspirerat oss alla i ända fram till vår diplomering, sista helgen i mars 2019! Jag känner mig trygg och säker på alla sätt i mitt mediumskap och som ni förstår rekommenderar jag henne av hela mitt hjärta” Vailet Eldmåne Dipl. Medium

”MariaTherese har med stor kunskap, värme och engagemang lotsat mig och min härliga grupp genom hennes 2 åriga mediumutbildning .Hon har verkligen förmågan att både se och hjälpa alla i gruppen framåt i vår personliga utveckling, till att bli diplomerade medium. Jag har även gått healing kurs hos Maria Therese som även den varit helt fantastisk! Jag är så tacksam för mitt lärande hos henne, för det här har varit bland det bästa jag har gjort! ”/ Ulrika Flensén

”Jag gick under åren 2015-2017 mediumutbildningen hos MariaTherese. En utbildning som har gett mig otroligt mycket på så många plan. Jag tycker att hennes sätt att utbilda och stötta genom hela resan är fantastisk. Hon får med många viktiga bitar som historia, etik och moral, personlig utvecklig samt att man får prova på lite olika bitar så att man får ”smaka på” flera olika delar inom det hela. MariaTherese delar gärna med sig av sina egna erfarenheter samtidigt som hon lämnar stor plats för att man får ha sin egen tro på ”hur det kan vara/förhålla sig”. Jag har även gått andra kurser som Tarot och andlig healing hos MariaTherese och varit jättenöjd med både kurser, miljö och det trevliga bemötandet. Jag kan varmt rekommendera kurserna!!! /Charlotta Ahlen

”Utbildning hos Maria Therese har haft en mycket stor betydelse för mig på många plan. Hon är en duktig pedagog som håller sin stöttande arm precis lagom mycket om en, hela utbildningen är en process som leder till  nya verktyg och andliga upplevelser. För mig blev utbildningen ett uppvaknande som gav mig självförtroendet, att fullt ut gå in för att utveckla mig till ett spirituellt medium. Det är en glädje att kunna får påvisa för andra att den anliga verkligheten finns och vill ha kontakt på ett kärleksfullt vis. Tack för ditt professionella ledarskap, rekommenderar Maria Therese och hennes utbildningarna varmt” / Ingeborg Wandt

”Jag visste ingenting om MariaTherese eller Agersta när jag kom till det första utbildningstillfället, men jag kände omgående att det här var en utbildning som skulle ge mig mycket. Bra planering, ordning och reda, struktur och fokus under lektionerna. Proffsigt rakt igenom! Jag kände verkligen att jag fick mycket att bygga vidare på vid varje träff. Jag är otroligt glad att fått lära känna MariaTherese lite mer och känner mig väldigt nöjd med vad jag tar med mig från henne och Agersta. Hoppas jag snart kommer tillbaka! Jag rekommenderar verkligen MariaTherese och hennes Mediumutbildning. //Eva L

”Efter att ha gått Maria Thereses 2-årig mediumutbildning kan jag inte annat än varmt rekommendera detta underbara och ödmjuka medium. Hennes coachande och samtidigt naturligt positiva sätt gör det lätt att lära och ta in. Vi har fått göra många intressanta, utmanande och roliga övningar och läxor, allt i rätt ordning för att bygga upp kunskapen och självförtroendet. Maria Therese är mycket engagerad och känslan av att hon finns där och svarar så fort hon har möjlighet, har skapat trygghet i min personliga utveckling under de här 2 åren. Jag kommer garanterat gå flera kurser på Agersta.” Karin Uppman

”Jag kan med värme och glädje rekommendera både medium utbildningen och MariaTherese som lärare. Hon är otroligt erfaren och pedagogisk. Jag har även gått andra utbildningar hos MariaTherese och är jättenöjd med dem, uppläggen och supporten finns där hela tiden”. /Anne-Lie Källström

”Att gå en utbildning hos MariaTherese är som en resa. En andlig resa där du finner sidor hos dig själv som du bara anat. Du upptäcker andevärlden och utforskar den tillsammans med de andra deltagarna. På ett mycket seriöst men även lekfullt sätt, fick vi lära oss vad andlighet är och att ta kontakt med andevärlden. Teori med läxor, övningar och samtal kring moral och etik var viktiga punkter på schemat. Mediumutbildningen hos MariaTherese har gett mig enormt mycket men främst en tro på och en trygghet om, att andevärlden faktiskt existerar.” /Elisabeth Lindström

”Jag gick MariaTherese utbildning i Medialt Mediumskap under åren 2012-2014. Hon har en mycket stor erfarenhet och kunskap i ämnet som hon förmedlar till sina elever på ett mycket pedagogiskt och dynamiskt sätt. Jag lärde mig mycket under utbildningstiden som jag idag har stor nytta av i min egen mediala verksamhet. Det vill jag tacka MariaTherese för!” /Jan Clavebring

”MariaTherese är en pedagogisk lärare/mentor. Hon engagerar sig i sina elever både under alla kurstillfällen, på plats, men även emellan träffarna. Som elev känner man att hon ”alltid” finns där om man behöver henne.
Hon ser till att alla hänger med och förstår, ibland kanske hon behöver vara flexibel och anpassar då undervisningen så att alla känner sig nöjda oavsett eventuella nivåskillnader på förkunskaper som kan finnas i gruppen.
MariaTherese är mån om att alla ska ha en så trivsam helg som möjligt, hon är väldigt omtänksam och rar och hon vill att gruppen ska ha roligt tillsammans, vilket vi har! Det underlättar för oss när vi utbildar oss för det är både individuella uppgifter och uppgifter vi gör ihop. Hon har sett till att vi har en fungerande Facebook-sida där vi stöttar varandra genom att ge tips, råd och positiv feedback. Den är väldigt bra för vi kan fråga varandra om vi undrar något eller om vi behöver lite pepptalk när modet sviker. Sidan är sluten sida och endast till för oss i gruppen och MariaTherese. Vi får även positiv feedback på kurstillfällena när vi träffas, både av henne och av varandra. MariaTherese är även mån om att deltagarna får bra mat mm under träffarna, det snålas inte och hon försöker tillgodo se allas behov.
Jag rekommenderar VARMT fler att gå utbildning hos MariaTherese och jag ska fortsätta att gå andra kurser hos henne också , har nyss bokat in mig på en i vår. ” /Lisa Eriksson

Se övriga referenser och rekommendationer här!