Föreläsning ”Bevis för själens överlevnad” inkl medial demonstration

Datum: Tors 22 feb kl 19.00 på Stockholms spiritualistiska förening, Gotlandsgatan 44, nb. F

MariaTherese föreläser om sin nya bok ”bevis för själens överlevnad” som handlar om spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis? Kvällen avslutas med en kortare medial demonstration med två spiritualistiska medium (Ronnit Hasson och Atilla Piskin Drugge) som är utbildade av MariaTherese.

Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Att mottagaren och andekommunikatören kan få spendera tid tillsammans igen.

Det är skillnad på att tro på själens överlevnad och veta att dina nära och kära fortfarande lever i en annan form. Och för att säkert veta behöver vi en personlig upplevelse. Vid en sådan upplevelse vet vi på cellnivå att det är sant. Och vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan. När man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

Det finns också möjlighet att köpa boken ”Bevis för själen överlevnad” och få den signerad av MariaTherese till specialpris 200 kr just denna kväll.

Föreläsare: Maria Therese Bohman Agerhill som är utbildad genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida”.

Kvällens medium: Ronnit Hasson och Atilla Piskin Drugge

Ingen föranmälan – Drop in

Pris: 100 kr för medlemmar/ 200 kr för icke medlemmar (i Stockholms spiritualistiska förening)

Vägbeskrivning: Gotlandsgatan 44, en trappa ner. (Synskadades Riksförbund) Hiss finns. Nås lätt med tunnelbanans gröna linje station Skanstull, uppgång Allhelgonagatan (ovanför trappan vid Thaikiosken). Med buss 3 eller 4, hållplats Skanstull.

Hemsida: www.stockholmsspiritualistiskaforening.se