Healingutbildning inkl diplomering

Datum: Fredag 22 nov kl 17 – söndag 24  nov kl 15 2024

Under kursen får du lära dig andlig healing, vilket innebär att man ger healing i samarbete med andevärlden. Vi kommer att hjälpa dig i processen att öppna upp din healingkanal och att få en bättre kontakt med din healingguide som du kommer att samarbeta med under healingen. Du får kunskap om chakran och aura samt hur vi kan balansera dem.

Kurshelgen kommer även att innehålla bemötande av kund, moral och etik, övningar i inre helande, dvs. att hela sig själv från blockeringar, negativa känslor m.m. som vi alla bär på. Dessutom övar vi healingmeditationer, grupphealing och distanshealing. Där utöver står trumresa och healingcirkelövningar på schemat.

Syftet med utbildningen är att du efter kurshelgen har stor kunskap och förståelse om healing och känner dig trygg i ditt arbete som andlig healer. Du får 10 healingbehandlingar som hemläxa för att bli diplomerad.

Vill du veta mer om healing? Lyssna på MitheraPoddens poddavsnitt om healing här! Läs även gärna vårt blogginlägg om healing här!

Pris: 4500 kr inkl kost och logi, ett healingkompendium samt ett diplom efter avslutad kurs. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart. 

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center på  Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Maria Therese Bohman Agerhill, spiritualistiskt medium, healer och dipl. livscoach och Ulf Bohman, spiritualistiskt medium, healer och dipl. livscoach. Både MariaTherese och Ulf är utbildade genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

Referenser och rekommendationer från Andliga Healingutbildningen

”Min mediala/andliga utveckling har jag MariaTherese att tacka för. Jag har genom hennes intuitionscirklar, mediumutbildning och healingutbildning skaffat mej en bred och trygg grund att stå i när det gäller min medialitet. Tack vare dessa utbildningar har jag fått en bättre förståelse kring andevärlden och hur den fungerar. Läxor blandat med mycket praktik under de 2 år som mediumutbildningen fortgår gör att du blir trygg i hur det fungerar med mentalt mediumskap. Jag kan varmt rekommendera hennes utbildningar när det gäller medium och healing”. /Maria Svensson (Tränarsjälen)

”Har gått både medium och healing utbildningen hos MariaTherese och dom är helt fantastiska! Hon är otroligt duktig på att lära ut och förklara på bra sätt. Rekommenderas varmt!” /Emma Wettervik

”Jag har gått utbildning hos MariaTherese, det började med sittning och healing ett par gånger och det kändes jättebra, fick ett väldigt bra förtroende för MariaTherese. Efter det så anmälde jag mig till en healingutbildning där jag verkligen fick en andlig resa, med MariaTherese kunnande på det andliga planet och alla fina vänner som jag lärde känna så kunde det inte bli annat än perfekt. Jag har fått hjälp att öppna upp sådan kunskap som jag inte hade en aning om att hade. Jag har också gjort Tarotutbildning hos MariaTherese , det var också en resa fast på ett annat sätt. Mina utbildningar hos MariaTherese har varit väldigt givande eftersom det är med ett sånt kunnande ödmjukhet, lite sträng och samtidigt mycket humor, värme blandat med läxor och övningar som har gjort att det blivit så bra. Jag rekommenderar varmt till alla att gå en utbildning hos MariaTherese för ni kommer inte att ångra er”. Varma kramar/ Ingrid Ek

”Jag rekommenderar varmt utbildning i Andlig Healing hos MariaTherese. En helg full av energi, både utrensning och påfyllning då vi övade mycket på varandra. Bra teori där man får kunskap som gör att man kan arbeta professionellt som healer. Stort plus att boende och utbildning är i samma mysiga lokaler. ” /Jeanette Åkesson

”Jag har gått Medium utbildning, Healing utbildning och olika meditationer hos Maria Therese som fått mig att växa i både kropp och själ. Detta har jag aldrig ångrat. Hon är kompetent, trygg, generös, varm och trygg person som jag varmt kan rekommendera”. /Harriet Engström

”Kan varmt rekomendera MariaTherese olika utbidningar. Hon anpassar utbildningen både efter gruppen och individerna som är där. Många skratt och ”högt till tak” MariaTherese har en lättsam och positiv personlighet som gör att man känner sig trygg. Stor vikt lags på etik och moral. Man har stöttning av MariaTherese även mellan kurshelgerna, hon är en väldigt engagerad mentor. Tack för ditt engagemang I min inre resa och utveckling!” / Sussi Söderlund

Se övriga referenser och rekommendationer här!