2 – årig Mediumutbildning

Fem kurshelger under ca 24 månader.

Första kurshelgen 1-3 mars 2019

Vill du arbeta som spiritualistiskt medium? Vill du ha inspiration från andevärlden och kunna arbeta både psychic samt med andekontakt? Vill du förmedla ljus och kärlek till omgivningen samt arbeta med att bevisa själens överlevnad efter den fysiska döden? Då är det här en utbildning för dig.

Vi kommer att träffas 5 kurshelger under ca 24 månader. Efter godkänd kurs blir du diplomerad spiritualistiskt medium. Här får du ta del av många övningar i intuition, psykometri, andekontakt och healing. Gedigna föreläsningar och samtal om vad som är själva kärnan och behållningen av spiritualistiskt mediumskap samt personlig och andlig utveckling.

Du får även lära dig meditation och hur du tar kontakt med dina egna andliga vägledare och anhöriga på andra sidan. Ett unikt tillfälle att verkligen förstå att andevärlden finns på riktigt – att det bara är en annan nivå av verkligheten.

Målet med kursen är att du ska komma så pass långt att du efter kursens avslut kan arbeta med mentalt mediumskap.

Du kommer mellan kurstillfällena arbeta aktivt och få ett flertal hemuppgifter där du både ska öva praktiskt samt läsa böcker och skriva rapporter. Inga förkunskaper är nödvändiga, men det är ett plus om du har jobbat lite med dig själv (det man kallar för personlig utveckling).

Läs gärna referenser från tidigare elever här!

Datum för kursstart: 1-3 mars 2019

Pris: 4200 kr inkl kost och logi per kurstillfälle. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 650 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3550 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan/Ansökan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822.

Jag vill ha en kortare telefonintervju med dig innan du anmäler dig. Eftersom de mediumutbildningar jag startat de senaste åren snabbt blivit fullbokade så är jag noga med att rätt deltagare får platserna.

Jag vill att du har som mål att arbeta som spiritualistiskt medium, kommer att fullfölja hela mediumutbildningen på två år och att du klarar av motgångar och har viljan att fortsätta även om det blir tufft ibland, att du är psykiskt stabil osv.

Jag prioriterar alltid mina elever och lägger ned mycket tid och energi åt dem, så i gengäld vill jag att de ska prioritera utbildningen, läxorna och inte ge upp när det kommer lite motgångar.

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Maria Therese Bohman Agerhill Dipl. Medium och healer. Utbildad av bla Terry Evans, Iris Hall samt på Arthur Findlay College i England.

Hemsida: www.mithera.se

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

Innehåll

Preliminärt innehåll i de olika kursdelarna. Flera övningar och diskussioner kan tillkomma eller bortfalla beroende på gruppens behov och sammansättning.

Kursdel 1

Grundläggande teori om olika typer av mediumskap och medialt arbete. Ett flertal övningar i pychic och psykometri. Energiövningar, auratolkning, kontakt med anhöriga på andra sidan. Kontakt med andliga vägledare och guider. Grundläggande information om spiritualism och de sju spirituella principerna. Meditation.

Hemuppgift till kursdel 2: Ett antal psykometriövningar, läsa 2 böcker om mediumskap, svara på grundläggande frågor om mediumskap.

Kursdel 2

Fördjupning i mentalt mediumskap. Kontakt med anhöriga på andra sidan. Privatsittningar. Att våga, Röst och Kroppsspråk. Psykometriseanser. Trumresa. Meditation.

Hemuppgift  till kursdel 3: Ett antal privata sittningar, 1 psykometriseans, läsa böcker i personlig utveckling, övningar i personlig utveckling.

Kursdel 3

Fördjupning psychic/mentalt mediumskap. Läsa minne ur aura. Fördjupning i privata sittningar. Gruppseanser. Arbete med inbjudna gäster. Coacha varandra i mentalt medimskap. Moral och etik. Trumresa. Meditation.

Hemuppgift till kursdel 4: Ett antal privatsittningar (även telefonsittningar). 2 gruppseanser. Läsa böcker och skriva bokrapporter.

Kursdel 4

Avanserat mediumskap. Plattformsteknik (seansteknik). Medial undersökning och rening s.k. husrensning. Diskussioner om medialt arbete. Mässa (korta snabba privatsittningar) med inbjudna gäster. Teori kring trans och förändrat medvetandetillstånd. Övningar i inspierat tal, transfiguration och trans. Trumresa.

Hemuppgift  till kursdel 5: Frågeställningar i moral och etik, läsa 1 bok, fördjupning av de 7 spirituella principerna och spiritualistens historia. Ett antal privatsittningar (även telefonsittningar) samt 2 gruppseanser.

Kursdel 5

Storseans inför större publik, dela länk, redovisning av diskussionsfrågor i moral och etik, de sju spirituella principerna samt spiritualistens historia och kända medium genom tiderna. Diplomeringsfest. Coaching. Nästa steg som diplomerat medium.

Krav för diplomering

•att man följer 3B och kan bevisa vem andekontakten är innan man lämnar budskap vid privatsittningar och seanser

•att man håller sig till god etik och moral

•gott bemötande gentemot kund och ett moget framträdande

•att alla hemuppgifter är utförda

•obligatoriskt deltagande på alla lektioner

Om man ej hunnit göra alla hemuppgifter eller inte deltagit på alla lektioner så blir man diplomerad i efterhand när dessa krav uppfyllts.