Kurs i Trans med Mandy Smith

Fredag 28 aug kl 17.00 – söndag 30 aug kl 16.00

En extraordinär helg med charmiga Mandy Smith (CSNU) från England. Denna kurshelg koncentrerar vi oss på ”Transmediumskap på ett enkelt sätt”. Helgen innehåller ett flertal övningar i trans där vi tittar på hur vi blandar oss med våra guider så att vi kan känna oss trygga i att släppa taget och lämna över oss till dem.

Mandy kommer att ge teoretiska föreläsningar om hur trans fungerar och hur vi kan ändra våra sinnen och fokus så att våra guider kan arbeta igenom oss på ett enkelt sätt. Stor vikt ligger i förståelse för blandning med andevärlden så att vi kan uppfatta hur annorlunda blandningen med andevärlden är när vi arbetar med trans jämfört med mentalt mediumskap.

Vi kommer också att titta på hur du kan bygga förtroende mellan dig och dina andeguider. Syftet är att du efter kursen slut ska känna dig mer trygg i att blanda dig med dina guider genom trans.

Kursen ges på lättförståelig engelska. Den kommer inte att tolkas från Engelska till Svenska, men det kan tolkas från Svenska till Engelska om du som elev känner dig tryggare i att tala svenska.

Förkunskaper: Ej för nybörjare! Grundläggande kunskaper inom trans och mentalt mediumskap krävs. Hör av dig till MariaTherese om du känner dig osäker. För studenter som går Mithera Developments mediumutbildning passar denna kurs för de som gått kursdel 4. Självklart är det inget krav att ha gått tidigare kurser på Mithera Development.

Datum: 29-30 aug 2020

Pris: 4200 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3500 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

PRIVATSITTNINGAR MED MANDY: Det går att boka en privat medial sittning med Mandy torsdag 27e aug samt tisdag 1a sep. Sittningarna ges på lättförståelig engelska och du som kund kan själv spela in sittningen på din telefon eller diktafon. Boka sittning genom mail till mariatherese@mithera.se Pris: 800 kr. Mandys hemsida.