Spiritualistiskt Mediumskap: ”Själens Färger” med Mandy Smith (CSNU)

Datum: Sommaren 2023 (datum meddelas senare)

En extraordinär helg med charmiga Mandy Smith (CSNU) från England.

Helgens innehåll:

  • Introduktion till själens färger
  • Övningar för att hjälpa studenterna att blanda sig med färgerna och arbeta med dessa färger både psychic och genom mentalt mediumskap för att ge bevis för själens överlevnad
  • Kommunikation med andevärlden via färger
  • Mediala demonstrationer genom färger
  • samt mycket mer…

Kursen ges på lättförståelig engelska. Den kommer inte att tolkas från Engelska till Svenska, men det kan tolkas från Svenska till Engelska om du som elev känner dig tryggare i att tala svenska.

Förkunskaper: Ej för nybörjare! Grundläggande kunskaper mentalt mediumskap krävs. Hör av dig till MariaTherese om du känner dig osäker. För studenter som går Mithera Developments mediumutbildning passar denna kurs för elever som gått kursdel 2 och framåt. Självklart är det inget krav att ha gått tidigare kurser på Mithera Development.

Datum: sommaren 2023

Pris: 4800 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 700 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3800 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

PRIVATSITTNINGAR MED MANDY: Det går att boka en privat medial sittning med Mandy måndag 25 aug . Sittningarna ges på lättförståelig engelska och du som kund kan själv spela in sittningen på din telefon eller diktafon. Boka sittning genom mail till mariatherese@mithera.se Pris: 1000 kr.