Djurkommunikation (inkl djurhealing)

Boka tid

Precis som människor, har djur olika personligheter och önskningar. Vi kan kommunicera med dem genom många sinnen, som till exempel kroppsspråk och läten, men går det också att förstå djur på en djupare nivå, utöver den fysiska aspekten.

För att förstå ditt djur bättre kan djurkommunikation vara till stor hjälp. Om du som djurägare har svårt att förstå ditt djur eller om du känner att djuret plötsligt ändrat beteende så kan djurkommunikation vara en bra idé. Kanske har djuret upplevt tidigare trauma eller varit med om saker som påverkat deras beteende hos tidigare ägare.

Hur går djurkommunikationen till?
Djurkommunikationen sker på distans. Vi tar kontakt med ditt djur på utsatt tid och ringer upp dig efter kommunikationen. Vi vill ha bild på djuret där ögonen syns via mail på info@mithera.se innan utsatt tid.

Den enda informationen vi vil ha om djuret är namn samt ålder. Du kan även ställa öppna frågor (utan att lämna information om själva djuret). När vi sen pratar i telefon kan vi ha mer av en dialog.

Vid djurkommunikation läser vi av djuret genom telepati. Vi läser av djurets energier, önskningar och behov. Vi avslutar alltid med att skicka distanshealing till djuret.

Vi är främst specialiserade på katter, hundar och hästar.

Djurkommunikation (inkl djurhealing) 40 min 400 kr inkl 80 kr moms. (40 minuter sammanlagt för kommunikation och telefonsamtal)

Vi har tystnadsplikt och informationen om djuret får inte delas till någon annan än djurets ägare/skötare.

OBS! Misstänker du att ditt djur är sjuk så ska du kontakta veterinär! Vi kan inte uttala oss om fysiska sjukdomar.