Kurs: Hur mediets medvetande fungerar – teori och praktik – med Penny Hayward (DSNU)

Datum: Fredag 23 feb kl 17- söndag 25 feb kl 16 2024

Kursen ges på lättförståelig engelska, men tolk finns närvarande vid behov.

Kursbeskrivning:
Genom personlig utforskning och forskning har Penny kommit att förstå vikten av vårt medvetande och hur det förbinder det inkarnerade (fysiska livet och världen) med det diskarnerade (icke-fysiska / Andligt liv). Vi behöver också förstå de olika och viktiga aspekterna av våra fysiska och icke-fysiska energier. Detta hjälper oss att uppskatta de olika nivåerna av medvetande, de energier som krävs för att möjliggöra de olika mediumistiska (förändrade tillstånden) för olika former av mediumskap, såväl som personliga och andliga upplevelser.

Vi kommer att utforska de viktiga filosofiska och andliga förståelserna av livet här och härefter, genom utforskandet av medvetande och mediumskap. Vad det betyder personligen och som medium.

Den här korta kursen handlar om att föra samman medvetande och filosofi om mediumskap för andlig utveckling av sig själv och andra. Vi kommer att titta på vikten av att balansera vårt ”mänskliga jag” med vårt ”andliga jag”.

Sessionerna kommer att innehålla och kanske inte begränsas till: Samtal, diskussionsgrupper och övningar som försöker låta varje kandidat ha en tankeväckande helg.

Om Penny:
Penny är lärare på prestigefyllda Arthur Findlay College i Storbritannien, vilket även inkluderar undervisning vid Barbanell Centre.

Penny föddes i Australien och flyttade till England 1999. Hon är nu baserad i County Durham, Storbritannien, efter att ha tillbringat många år i södra England.

Hon var i 30-årsåldern när hon förstod att hon var medium och synsk. Hon hade även en nära-döden-upplevelse i 20-års åldern, liksom andra fenomen och upplevelser under hela sin ungdom, som hon alltid hade en tendens att avfärda. Strax efter att hon kom till Storbritannien tog hennes andliga resa verkligen fart.

”Min resa mot att bli en mentor och handledare var genom min personliga utforskning. Jag ville förstå vem jag var, hur jag passade in i den här världen och som många människor hade jag stora frågor, vad är poängen, vart är jag på väg, finns det mer i livet än ”det här”? Min slutsats blev – det fanns mer i livet än ”det här” och det fanns mer i mig än jag trodde eller föreställde mig. Detta ledde till upptäckten att – jag är en medium – inspiratör – mentor”. – Penny

Pennys hemsida: https://pennyhayward.co.uk/

Nivå: Grundläggande kunskaper i mediumskap krävs.

Pris: 4900 kr inkl kost och logi. Anmälningsavgift (ej återbetalningsbar) på 900 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 4000 kr betalas en vecka innan kursstart.  Eftersom Penny reser från England så debiteras hela avgiften vid avbokning senare än en månad innan, dvs 21 juni.  

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center på  Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Hemsida: www.mithera.se & www.dinlivscoach.nu

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese