Medial Demonstration med Helena Vestin

Datum: Onsdag 8 nov kl 18-19.30

Varmt välkomna till en medial demonstration (dvs storseans) med Helena Vestin. Helena och kommer från Smedjebacken jobbar som medium och healers sedan 15 år tillbaka och driver Smedjebackens Spiritualistiska Center AB. Hon är utbildad och certifierad av Mia Ottosson och gått många kurser för Engelska lärare som Colin Bates, Simone Key, Tim Abbott och många fler 

Kvällens seans tar jag kontakt med era nära och kära som gått över på andra sidan, ber dem att komma med bevis att de fortfarande finns runt omkring dig i din vardag. Att de fortfarande är en del i livet fast i en annan form. Allt sker i kärlek och respekt. Efter seansen så Helena hur hon läser av någons aura från publikens med hjälp av målade vaxkort.

Hemsida: www.helenavestin.se

Din investering: 300 kr inkl fika

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se 

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Läs mer här om övriga Mediala Demonstrationer på Mithera Development Spiritualistiska Center!