Medial Demonstration med Penny Hayward (DSNU)

Datum: Torsdag 22 feb 2024 kl 18.00-19.30

Välkommen på en seans med Penny Hayward som är fylld av glädje och värme. Hon förmedlar bevis och budskap från dina anhöriga från andra sidan. Seansen hålls på Engelska, men det finns tolk på plats som kan översätta vissa ord och meningar vid behov.

Om Penny:
Penny är lärare på prestigefyllda Arthur Findlay College i Storbritannien, vilket även inkluderar undervisning vid Barbanell Centre.

Penny föddes i Australien och flyttade till England 1999. Hon är nu baserad i County Durham, Storbritannien, efter att ha tillbringat många år i södra England.

Hon var i 30-årsåldern när hon förstod att hon var medium och synsk. Hon hade även en nära-döden-upplevelse i 20-års åldern, liksom andra fenomen och upplevelser under hela sin ungdom, som hon alltid hade en tendens att avfärda. Strax efter att hon kom till Storbritannien tog hennes andliga resa verkligen fart.

”Min resa mot att bli en mentor och handledare var genom min personliga utforskning. Jag ville förstå vem jag var, hur jag passade in i den här världen och som många människor hade jag stora frågor, vad är poängen, vart är jag på väg, finns det mer i livet än ”det här”? Min slutsats blev – det fanns mer i livet än ”det här” och det fanns mer i mig än jag trodde eller föreställde mig. Detta ledde till upptäckten att – jag är en medium – inspiratör – mentor”. – Penny

Pennys hemsida: https://pennyhayward.co.uk/

Din investering: 300 kr inkl fika

Anmälan: maila till mariatherese@mithera.se 

Plats: Mithera Development Spiritulistiska Center, 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Läs mer här om övriga Mediala Demonstrationer på Mithera Development Spiritualistiska Center!